Monday, September 5

Jana Pendapatan Dengan SSPN-i PLUS.



  Bismillahirahmanirohim.

Alhamdulillah. Syukur masih lagi Allah kurniakan kekuatan nak hapdet blog ni.

Sekarang sesangat la sibuk bila dah ada keluarga sendiri. Nak pulak si hero makin membesar dan cerdik. Akal panjang, ada je idea dia.

Membesarkan anak ni memang kena fokus. Fokus yang betul betul fokus.

Ok. Takpelah, itu isu lain.

Sekarang nak tanya, siapa yang biasa dengar tentang SSPN-i PLUS?



SSPN-i PLUS ni macam kira pelan atau skim simpanan pendidikan. Ada banyak kelebihannya.


Bila dah ada anak ni, kita mula lah memikirkan simpanan untuk dia. Senang nanti tak perlu buat pinjaman. Ahaks! InshaAllah. Mudah mudahan.

Di samping korang daftar untuk simpanan anak anak ni, korang boleh jugak buat side income. Serius side income!

Kalau nak komisen lebih banyak, boleh upgrade.

Jadi sesiapa yang nak tambah pendapatan hanya dengan iklankan link. (Korang biasa kan buat gini). Boleh la klik SINI.

Semoga korang bertambah rezki dan dipermudahkan segala urusan.

Sekarang nak kena perah idea untuk hapdet blog macam dulu kala. Nak naikkan semula traffic. Bukan traffic saja tapi nak kembalikan semua readers blog ni. :(

Doakan saya naaa. :D




Thursday, July 21

INSTANT SHAWL MEMIKAT SUAMI.


Bismillahirahmanirohim.

Alhamdulillah, dapat bersiaran seperti biasa. Tak sempat lagi nak update pasal raya. Mood raya tak habih lagi kot naa? Depa kata raya kan sebulan.

Tapi kalau perasan la kan, kalau kita ni memang kaki open house, rasa tahun ni macam kurang sikit orang buat open house. Mungkin sebab bajet or tunggu dah gaji nanti kan.

Okeh, post hari ni belum lagi nak cerita pasal raya. TAPI nak cerita pasal INSTANT SHAWL

Dulu selepas trend tudung bawal (tapi laa ni bawal naik balik tapi mahal gila la), sekarang trend INSTANT SHAWL ni. Bukan baru sangat la tapi agak lama jugak.

Kenapa yang saya minat sangat dengan INSTANT SHAWL ni tetiba? Sebabnya ia CEPAT ok! Dan MUDAH untuk isteri hangpa pakai. Tak pakai ejas, lipat, gulung dan sebagainya la yang menyebabkan masa bersiap tu LAMAAAAA sangat kan.

Cerita panjang sangat aihh. Bila nak buh gambaq. Sat Na.


Amacam? 
Menarik tak? Nidiaaa. NAYLA INSTANT SHAWL.

Banyak kan warna nya! Nampak tak awning tu? Untuk pengetahuan hangpa, tu jahit sekali tau. Jahit sekali!. So sebab tu saya kata memang mudah pakai. Sarung ja.

Kelebihan nya? Sama ja dengan tudung lain cuma ia sangat labuh. (Bidang 60) dan warna dia takde la terang benderang sangat. Banyak warna pastel.

Jauh sangat na gambaq ni? Tunggu. Saya bagi yang dekat sikit.







Pilih la wahai isteri. Kenapa yang saya kata memikat SUAMI tu?

Sebabnya ia labuh. Aurat kita kan hanya untuk suami. Dan ianya cepat dan senang pakai, jadi cik abang kita takde la tunggu lama sangat kan.

Harga? RM59 sahaja!!

Kenapa mahal sangat? Sebabnya material shawl ni, tebal dan bukan nipis macam biasa. Tutup aurat molek dah tapi lagi molek kalau tebal dan bukan transparent!

Semoga lebih ramai kaum wanita diluar sana ingin menutup aurat dengan sempurna. Comey belaka. Allah pun suka.



p/s : nak beli mai wasap kami na. 01128015414. whatsapp sahaja ok!